Dramă la Roma

Viața, pe timp de pandemie, curge opintit. Cam peste tot prin lume. Covidul lovește în mod ticălos, pe unde poate. La Roma, o femeie însărcinată, aflată aproape la sfârșitul perioadei celor nouă luni de sarcină, a ajuns, la sfârșitul anului trecut, în stare gravă la spital.

Ea prezenta simptome de covid și nu era vaccinată. Medicii de la Policlinico Umberto I din Roma, unde a fost internată până acum două zile, când a decedat, au făcut tot ce era omenește posibil, s-o salveze.

Din păcate, medicina a fost, ca de atâtea ori, neputincioasă. Femeia avea doar 28 de ani. În schimb, a fost salvat bebelușul. S-a făcut cezariană și, deși sarcina nu era ajunsă la termen, deci, copilul e născut prematur, acum e bine și în afară de orice pericol.

Ba, și respiră singur. Și, în curând, dacă lucrurile merg bine cu el, va fi externat din spital și dat familiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...