Drama neștiută din viața soției lui Cabral

Drama neștiută din viața soției lui Cabral presupune o suferință grea, despre care s-a aflat de curând. Andreea Ibacka, soția celebrului prezentator Cabral Ibacka, a trecut în urmă cu câțiva ani prin momente grele. 

Andreea Ibacka este cunoscută mai ales prin interpretarea rolurilor principale din serialele Inimă de țigan (2007), Regina (2008) și în calitate de co-prezentator al emisiunii În al 9-lea cer.

Andreea este considerată drept o fire optimistă, dar precum toate lumea a trecut și ea prin momente dificile. Vedeta a povestit cu sinceritate, la un moment dat,  afecțiunile neplăcute cu care s-a confruntat. Respectiv, a fost suspectă de cancer la sân.

Soția lui Cabral Ibacka a povestit despre această experiență dramatică.

Drama neștiută din viața soției lui Cabral

Andreea Ibacka a ținut totul secret, pe parcursul investigațiilor făcute de cei mai buni doctori.

„Nu am mai vorbit public pe acest subiect. Deși înăuntrul meu a fost furtună și aș fi simțit uneori nevoia să urlu. Am avut norocul de a ajunge pe mâinile celor mai buni specialiști. M-am și operat (vreo 20 oameni mi-au fost alături la spital atunci când m-am trezit). Iar biopsia a infirmat temerile”, a mai spus soția lui Cabral.
Ea a mai adăugat că e foarte norocoasă, iar de atunci am rămas cu un obicei excelent. Și anume prevenția, care e nelipsită.

Cine este soția lui Cabral

Andreea Ibacka (născută Andreea Pătrașcu) este actriță de film și televiziune.

Cabral (45 de ani)  și Andreea Ibacka (37 de ani) formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Sunt împreună de 15 ani.

Povestea de dragoste dintre Cabral și Andreea Ibacka a început în 2007. Pe platourile de filmare al serialului românesc „Inimă de țigan”. La aceea vreme, actorul tocmai încheiase căsnicia cu fosta soție, Luana Ibacka, cu care are o fetiță, Inoke.

În cadrul unui interviu, Andreea Ibacka a mărturisit că relația cu actorul nu a început cu o dragoste la prima vedere. Ci a fost mai degrabă o atracție fizică, iubirea venind pe parcurs!

Cererea de căsătorie a venit după trei ani de relație. Anunțul a fost făcut în cadrul emisiunii „Povestiri de noapte”, prezentată de Cabral. Andreea și Cabral au devenit părinți pentru prima dată pe 5 decembrie 2018. Atunci când actrița a adus pe lume o fetiță – Namiko. În n 2021, cei doi și-au mărit familia odată cu nașterea unui băiețel, Tiago.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Ce discuții poartă un șef din poliție cu interlopii! DGA și...

Șoc în instituția poliției din Buzău, odată cu dezvăluirile făcute publice de Ziarul Puterea privind presupusa implicare a șefului Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ)...