„Dreptate pentru Maradona, el nu este mort, l-au ucis”

Sute de fani și suporteri argentinieni au scandat „Dreptate pentru Maradona, el nu este mort, l-au ucis”, în cursul unei manifestații desfășurată la Buenos Aires.

Protestul „10M” a fost organizat prin intermediul reţelelor de socializare, la iniţiativa grupurilor de fani ai lui Maradona, inclusiv aşa numita „biserică maradoniană”, fondată în cinstea fostului număr 10.

Mulțimea prezentă a cerut dreptate pentru Diego Maradona, care a încetat din viaţă pe 25 noiembrie, la vârsta de 60 de ani, în circumstanţe care fac obiectul unei anchete a Parchetului.

Se solicită condamnarea vinovaților

Pe un banner mare pe care figurau Dalma (33 de ani) şi Gianinna (31 de ani), fiicele pe care Maradona le-a avut cu fosta sa soţie Claudia Villafan, s-a putut citi: „Condamnare socială şi judiciară pentru vinovaţi”.

Cele trei femei au fost prezente la manifestaţie, îmbrăcate în tricoul cu inscripţia „Dreptate pentru D10S”, aşa cum îi spun fanii lui Maradona, dar au fost nevoite să plece repede, din cauza tensiunilor apărute în timpul protestului.

Cel mai mic dintre cei cinci copii ai lui Maradona, Diego Fernando (8 ani), a fost de asemenea prezent, la fel ca şi mama sa Veronica Ojeda, fosta parteneră a câştigătorului Cupei Mondiale din 1986.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...