Drogurile, disciplină școlară. Cine este politicianul care a venit cu propunerea?

Consumul de droguri în rândul copiilor și tinerilor a scăpat de sub control. Politicienii, în loc să se asigure că există suficiente măsuri drastice împotriva vinovaților, propun o nouă materie de studiat la școală – riscurile traficului și consumului de droguri. Ideea aparține unui liberal.

Deputatul PNL Florin Roman a anunțat că grupul liberal va propune, la întâlnirea de săptămâna viitoare cu ministrul Educației, Ligia Deca, introducerea unor cursuri despre riscul consumului de substanțe interzise, la clasele gimnaziale, ca măsură de prevenție și combatere a flagelului drogurilor.

„Partidul Național Liberal va propune să existe o disciplină școlară prin care dascălii să predea și să le explice elevilor riscul traficului și consumului de droguri”, a declarat Florin Roman.

Ideea nu pare rea, la prima vedere. La o a doua, însă, ne întrebăm de ce mai trebuie încărcați elevii cu o materie în plus, când toate aceste explicații pot fi făcute în cadrul orelor de dirigenție? De câte ori apare în spațiul public o temă care doare și dovedește incapacitatea autorităților de a gestiona problemele din societate, politicienii se gândesc să mai introducă noi materii de studiat în școală, acoperindu-și, astfel, propriile lor erori.

1 COMENTARIU

  1. E adevărat și ce spuneți , dar este mai ales un scop ascuns , pe lîngă cele cunoscute deja de mulți dintre noi, treziți de mult timp din somn : faptul că elevii vor sta din ce în ce mai mult timp la școală , fără să învețe absolut nimic, pentru a fi spălați complet și definitiv pe creier, cu participarea voluntară a personalului școlar și prin intermediul tehnologiei de cretinizare progresivă. Adică la intrare intra copii inteligenți , iar la ieșire ies cretini pervertiti , incapabili de vreo minimă autonomie. Acesta este planul pe termen lung al iudeo – cabalisto-masoneriei globaliste ce privește copiii și nepoții nostri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole