DSP Dolj: Ford este oglinda oraşului Craiova în privința infectărilor cu Covid-19

Înregistrarea unor noi cazuri de infectări cu coronavirus pe platforma Ford din Craiova a stârnit noi temeri cu privire la aparițai unui potențial focar.

În ultimele zile, la uzina Ford din Craiova au fost raportate mai multe cazuri de Covid-19, iar autoritățile locale au declanșat verificări. În ciuda depășirii numărului de 3 cazuri pe platforma Ford, fapt ce implică declararea unui focar, oficialii DSP Dolj nu consideră periculoasă situația.

„Ford este un fel de oglindă a oraşului dacă facem proporţia între numărul de angajaţi şi numărul de infectaţi. Nu este chiar un focar, pentru că sunt cazuri de la secţii diferite”, a declarat Ştefan Popescu, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Dolj.

Oficialul a adăugat și că Ford desfăşoară o anchetă epidemiologică sub supravegherea DSP şi că se fac testări în secţiile unde au fost identificaţi angajaţii infectați.

În același timp, oficialii companiei americane menționează că s-au luat toate măsurile necesare ca și până acum și că producția uzinei de vehicule sau a celei de motoare nu sunt afectate.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...