DSP Dolj: Ford este oglinda oraşului Craiova în privința infectărilor cu Covid-19

Înregistrarea unor noi cazuri de infectări cu coronavirus pe platforma Ford din Craiova a stârnit noi temeri cu privire la aparițai unui potențial focar.

În ultimele zile, la uzina Ford din Craiova au fost raportate mai multe cazuri de Covid-19, iar autoritățile locale au declanșat verificări. În ciuda depășirii numărului de 3 cazuri pe platforma Ford, fapt ce implică declararea unui focar, oficialii DSP Dolj nu consideră periculoasă situația.

„Ford este un fel de oglindă a oraşului dacă facem proporţia între numărul de angajaţi şi numărul de infectaţi. Nu este chiar un focar, pentru că sunt cazuri de la secţii diferite”, a declarat Ştefan Popescu, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Dolj.

Oficialul a adăugat și că Ford desfăşoară o anchetă epidemiologică sub supravegherea DSP şi că se fac testări în secţiile unde au fost identificaţi angajaţii infectați.

În același timp, oficialii companiei americane menționează că s-au luat toate măsurile necesare ca și până acum și că producția uzinei de vehicule sau a celei de motoare nu sunt afectate.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cum vrea Olguța Vasilescu să găsească muncitori: Relocare, ca pe ...

Lipsa forței de muncă reprezintă o problemă cu care se confruntă de ani buni angajatorii din România. Fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu,...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...