„Dumneavoastră, pastor neobosit”: Vladimir Putin i-a acordat Ordinul Sf. Andrei Cel Dintâi Chemat Patriarhului Kirill

Preşedintele Vladimir Putin i-a acordat Patriarhului Kirill al Moscovei și al Întregii Rusii Ordinul Sf. Andrei Cel Dintâi Chemat pentru contribuția sa în păstrarea tradițiilor spirituale și culturale.

Ceremonia de înmânare a ordinului a avut loc în Sala Ekaterinei de la Kremlin. ”Este evident că Biserica a traversat vremuri diferite, dar astăzi vocea ei a recăpătat din nou o importanță majoră, fiind ascultată şi oamenii au încredere în ea. Și acesta este în mare măsură rezultatul eforturilor Dumneavoastră personale și a activităţii Dumneavoastră de pastor neobosit, a preocupării sincere pentru afirmarea idealurilor de pace, bunătate, dreptate, iubire și înțelegere reciprocă în inimile oamenilor”, a spus șeful statului rus, potrivit russian.rt.

Patriarhul Kirill al Moscovei și al Întregii Rusii și-a sărbătorit pe data de 20 noiembrie ziua de naştere. Patriarhul Kirill al Moscovei și al Întregii Rusii a împlinit sâmbătă vârsta de75 de ani. ÎPS Kirill a declarat cu acest prilej la postul TV Rossia 1 că: ”Rusia este liderul unei lumi libere. Suntem cu adevărat o țară liberă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...