După ce a dispărut, a apărut legată cu sârmă ghimpată

Poliția și procurorii din Calabria cercetează un caz misterios de dispariție și, după două zile, de apariție, dacă putem să formulăm așa. O fată de 22 de ani, Pina Sidero, singuratică, retrasă, fără prieteni, fără conturi pe rețelele de socializare, n-a mai ajuns acasă.

A dispărut în zona Corigliano-Rossano – Cosenza. Familia a anunțat dispariția și, poliția, ajutată de mai mulți voluntari, a început căutările. Inclusiv cu drone și câini de urmărire. Cu toată minuozitatea și continuitatea operațiunii, două zile și două nopți nu s-a găsit nimic.

Ieri dimineață, deși în locul acela se căutase insistent, tânăra a fost găsită legată cu sârmă ghimpată de un gard. Ceea ce înseamnă că a fost adusă acolo între căutările anchetatorilor. Fata este încă în stare de șoc și nu a făcut declarații prea concludente, ca polițiștii să afle ce s-a întâmplat cu ea. Împreună cu procuratura, poliția face cuvenitele cercetări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Judecător unic în România: S-a pensionat a doua zi după ce...

Mişcare interesantă în Justiţia română, care devoalează interesele din dosarele cu miză. Judecătorul Nicolae Comaromi (FOTO) de la Tribunalul Timiş”, pensionat pe 22 decembrie...