După ce a „încasat” 13 ani de închisoare, celebrul Mihail Boldea a redevenit avocat la Galați

Mihail Boldea a redevenit avocat. Vă aduceți aminte, desigur, de Mihail Boldea, fostul deputat PDL urmărit internațional după ce a fugit din țară, pe când era cercetat penal pentru înşelăciune, instigare la fals material în înscrisuri oficiale, fals privind identitatea, fals intelectual, mărturie mincinoasa, favorizarea infractorului, constituire a unui grup infracţional organizat etc., scrie Cetateanul.net.

Adus în țară cu tam-tam și televiziuni, din Kenya, peste mări și țări, Boldea a încasat două condamnări penale. Cum acestea nu sunt definitive, Mihail Boldea a redevenit avocat pledant!

Ați citit bine – legile din România sunt atât de proaste sau interpretate atât de prost, încât s-a ajuns și la situația incredibilă ca un personaj condamnat penal, care are de executat ani grei de închisoare, să poată fi avocat într-un proces în instanță, pentru a pleda cauza clientului său, poate chiar și în fața judecătorului care l-a condamnat pe el, pe avocatul penal. Legea permite astfel de aberații.

Mihail Boldea a redevenit avocat. Avocatul diavolului

Despre Mihail Boldea, avocat în Baroul Galați, se știa la debutul său, prin 2000, că ar fi fost un bun avocat în dreptul penal. Era cunoscut ca apărătorul liderului MISA, Gregorian Bivolaru.

După câțiva ani a ajuns în boxa acuzaților pentru că a pus la cale mai multe tunuri imobiliare. A stat un an și opt luni în arest preventiv, a fost judecat și s-a ales cu două condamnări, una de 6 ani în dosarul Afacerii „Aviasan”, un tun de 24 milioane de euro, dar și o condamnare de 7 ani, în dosarele unor escrocherii imobiliare.

Pentru că cele două condamnări nu sunt definitive, până la judecarea recursurilor, Mihail Boldea a redevenit avocat, se mai arată în articolul scris de Cetateanul.net.

Citiți continuarea pe Cetateanul.net.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

„Sănătate, pace, bucurie și prosperitate”: Mesajul premierului Nicolae Ciucă, cu prilejul...

Premierul Nicolae Ciucă a adresat un mesaj cu prilejul intrării în luna postului Ramadan: „Musulmanii din România reprezintă un autentic model de Islam moderat,...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...