După doar trei ani: Marius Tucă „divorțează” de Adrian Sârbu

Publicat: 02 feb. 2022, 22:30, de Puterea.ro, în LIFESTYLE , ? cititori
După doar trei ani: Marius Tucă „divorțează” de Adrian Sârbu

Marius Tucă, realizator la Aleph News şi partener cu Adrian Sârbu pe proiecte media, se desparte de grupul media, după trei ani. Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, Marius Tucă şi Adrian Sârbu nu vor mai colabora în proiectele media.

. Marius Tucă îşi realiza talk-show-ul Marius Tucă Show la Aleph News dar, de la începuptul anului, emisiunile care intră pe post sunt reluări. Marius Tucă şi Adrian Sârbu și-au început colaborarea  la începutul lui 2019. În luna februarie, acum trei ani, compania Aleph Media, fondată de Adrian Sârbu, intra cu 50% din acţiuni în postul de radio Smart FM. Cealaltă jumătate era a familiei Tucă. Marius Tucă preluase Smart FM după ce fondatorul acestuia, Valentin Nicolau, a încetat din viaţă în 2015.

Pe lângă postul de radio, Marius Tucă şi Adrian Sârbu au intrat ca parteneri într-un proiect de televiziune. În iunie 2019, compania Smart TV Management, cu Marius Tucă şi Aleph acţionari în mod egal, primea licența de emisie de la CNA pentru postul generalist Smart TV. Doi ani mai târziu, Smart TV emitea şi intra online.

Marius Tucă a intrat pe Aleph News chiar în prima zi de emisie. Invitat fiind chiar Adrian Sârbu. Cum a decurs acea emisiune, aici.