După o ceartă cu iubita, un tânăr din Iași s-a aruncat sub roțile unui TIR. Sfârșitul a fost tragic

Un tânăr de 28 de ani a murit în noaptea de marți spre miercuri după ce a fost călcat de un camion, în Iași. S-a stabilit ulterior că nu a fost vorba de un accident, ci de sinucidere, bărbatul fiind hotărât să-și pună capăt zilelor după o ceartă cu iubita sa.

Marți seară, Bogdan D., din Iași, a avut o discuție aprinsă cu tânăra cu care avea o relație de 4 ani. În cursul nopții, el a ieșit să se plimbe pe străzi și atunci ar fi luat decizia de a se sinucide, informează Ziarul de Iași.

De altfel, el i-a trimis iubitei sale un mesaj prin care o anunța ce are de gând să facă. A așteptat câteva minute la marginea străzii, iar când a văzut primul TIR apropiindu-se, s-a aruncat sub roțile lui.

Șoferul nici măcar nu și-a dat seama că a călcat un om și și-a continuat drumul.

Echipajele de salvare sosite la locul accidentului au constatat că tânărul decedase. La scurt timp a fost depistat și șoferul de TIR, în baza declarațiilor unor martori.

La câteva ore după tragicul eveniment, iubita lui a scris un mesaj emoționant pe Facebook: „Patru ani şi o mare de amintiri. Nu te voi uita niciodată, sufletul meu! Dumnezeu să te ierte!”.

Poliția a întocmit în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...