După o ceartă cu iubita, un tânăr din Iași s-a aruncat sub roțile unui TIR. Sfârșitul a fost tragic

Publicat: 09 sept. 2021, 18:00, de Laura Macovei, în ACTUALITATE , ? cititori
După o ceartă cu iubita, un tânăr din Iași s-a aruncat sub roțile unui TIR. Sfârșitul a fost tragic

Un tânăr de 28 de ani a murit în noaptea de marți spre miercuri după ce a fost călcat de un camion, în Iași. S-a stabilit ulterior că nu a fost vorba de un accident, ci de sinucidere, bărbatul fiind hotărât să-și pună capăt zilelor după o ceartă cu iubita sa.

Marți seară, Bogdan D., din Iași, a avut o discuție aprinsă cu tânăra cu care avea o relație de 4 ani. În cursul nopții, el a ieșit să se plimbe pe străzi și atunci ar fi luat decizia de a se sinucide, informează Ziarul de Iași.

De altfel, el i-a trimis iubitei sale un mesaj prin care o anunța ce are de gând să facă. A așteptat câteva minute la marginea străzii, iar când a văzut primul TIR apropiindu-se, s-a aruncat sub roțile lui.

Șoferul nici măcar nu și-a dat seama că a călcat un om și și-a continuat drumul.

Echipajele de salvare sosite la locul accidentului au constatat că tânărul decedase. La scurt timp a fost depistat și șoferul de TIR, în baza declarațiilor unor martori.

La câteva ore după tragicul eveniment, iubita lui a scris un mesaj emoționant pe Facebook: „Patru ani şi o mare de amintiri. Nu te voi uita niciodată, sufletul meu! Dumnezeu să te ierte!”.

Poliția a întocmit în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.