E “de râs”? Care e legătura lui Mr. Bean cu OMS! (Video)

O versiune animată a lui Mister Bean, popularul personaj creat de actorul britanic Rowan Atkinson, este prezent de într-un video prin care Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) vrea să conştientizeze populaţia să fie în continuare vigilentă în legătură cu pandemia.

Astfel, Mr. Bean e alături de OMS pentru a cere populaţiei să fie vigilentă împotriva COVID-19. Într-un  anunţ de jumătate de minut , care poate fi văzut pe canalul de YouTube al OMS, Mister Bean oferă cetăţenilor mai multe sfaturi care trebuie urmate inclusiv în actuala perioadă de relaxare, ca de exemplu: să se spele cu grijă pe mâini şi să menţină o distanţă fizică de cel puţin un metru unii față de ceilalţi.

Atenţi la orice simptome

De asemenea, personajul cu pricina le recomandă să fie atenţi la orice simptome și să consulte medicul dacă este necesar.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=EFCDu–F-YI&feature=emb_title

Mr. Bean, care a fost difuzat prima dată în anii 1990, înainte de a fi transformat în serial animat, are 96 de milioane de urmăritori pe Facebook şi fan cluburi importante în India, Brazilia şi Indonezia. Mr. Bean împlineşte anul acesta 30 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...