E despre cea mai pură formă de iubire: Cântecul dedicat de Smiley fiicei sale (VIDEO)

Smiley a lansat piesa “Până la tine”, dedicată fiicei sale, născută pe 9 martie.

Melodia “Până la tine” este co-producție HaHaHa Production și Cat Music, cu muzica și versurile compuse de Smiley și de Dorian Micu.

Bună dimineața! Noul meu cântec este despre cea mai pură formă de iubire. Vă mulțumesc pentru toate gândurile bune pe care mi le transmiteți! Au ajuns”, a scris artistul pe Facebook.

Povestea de iubire dintre Smiley şi Gina Pistol se scrie încă din 2017. Doar că de abia anul trecut cei doi au anunţat şi oficial că formează un cuplu.

Îl emoționează teribil

Tot în 2020, printr-un videoclip postat online, Gina Pistol şi Smiley le-au spus fanilor că vor deveni părinţi – la patru luni de la primul test de sarcină.

Smiley se bucură de cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, de când a devenit tată de fată, lucru care-l emoționează vizibil.

Artistul le-a mulțumit tuturor celor care le-au transmis mesaje de felicitări, lui și Ginei, pe parcursul ultimelor nouă luni, asigurându-și fanii că totul este senzațional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...