E într-o locație secretă: Prinţesa de Monaco are probleme?

Publicat: 17 nov. 2021, 05:00, de Eliza Popa, în LIFESTYLE , ? cititori
E într-o locație secretă: Prinţesa de Monaco are probleme?

Prinţesa Charlene de Monaco, care s-a întors săptămâna trecută în principat după câteva luni petrecute în Africa de Sud unde a fost supusă unor intervenţii chirurgicale, se va odihni câteva săptămâni.

Ea va evita îndatoririle publice, inclusiv pe cele privind celebrarea zilei naţionale a principatului, cât timp se va afla în proces de recuperare, a declarat marţi palatul regal din Monaco, potrivit Reuters. Palatul a precizat că Charlene, o fostă înotătoare de performanţă, se va afla în convalescenţă într-o locaţie secretă şi îşi va relua îndatoririle publice odată ce sănătatea i-o va permite, potrivit agerpres.ro. „Este necesară o perioadă de calm şi de odihnă pentru ca Prinţesa Charlene să aibă parte de cea mai bună însănătoşire„, a precizat palatul. „După ce s-a luptat cu o sănătate precară în ultimele luni, prinţesa se află în convalescenţă şi va continua să se recupereze în săptămânile următoare„, a adăugat acesta.

Speculaţii despre o posibilă ruptură

Charlene, care s-a căsătorit cu prinţul Albert de Monaco în 2011, în cadrul unei ceremonii fastuoase, s-a întors în principat la începutul acestei luni după ce a petrecut o mare parte a anului în ţara sa natală, Africa de Sud.

Şederea ei în Africa de Sud a suscitat speculaţii despre o posibilă ruptură în interiorul cuplului regal, zvonuri pe care familia regală le-a negat. Palatul a adăugat că prinţesa are nevoie de timp pentru a-şi reveni dintr-o „stare de oboseală generală profundă„. În Africa de Sud, soţia Prinţului Albert de Monaco, în vârstă de 43 de ani, a suferit pe 13 august o intervenţie chirurgicală, despre care puţine detalii au fost făcute publice.