„E o ruşine”: Ministrul Sorin Grindeanu, despre incompetența statului român în construirea de autostrăzi

Sorin Grindeanu (PSD), ministrul Transporturilor, a declarat că e o ruşine pentru statul român că la mai bine de 15 ani de la intrarea în UE să înceapă lucrările la prima autostradă care traversează Carpaţii (autostrada Sibiu – Pitești).

Grindeanu și-a recunoscut și propria vină, admițând că în ultimii ani a avut mai multe funcții în statul român, deci și responsabilitate.

Iată că în câteva luni s-au semnat trei cele mai dificile loturi de autostradă din cele cinci, celelalte fiind deja semnate. (…)

Hai să luăm măcar anii de când am intrat în UE, în 2007. Vorbim de 15 ani. După 15 ani, să fii capabil tu, ca stat, diverse guverne, miniştri de toate culorile, după mai bine de 15 ani să fii în stare de abia atunci sau acum să scoţi la licitaţie, să se înceapă efectiv prima autostradă care traversează Carpaţii, e o ruşine pentru statul român.

Şi-mi asum acest lucru, că am avut diverse poziţii în aceşti ani, am fost premier şi ministru şi pe alt portofoliu, şi în administraţia locală”, a declarat Sorin Grindeanu, la Prima TV.

Ministrul a admis, totodată, că nu întotdeauna întârzierile de pe șantiere sunt din vina constructorilor: „De multe ori relaţionarea cu alte instituţii, cu alte primării, nu merge în ritmul pe care ţi l-ai propus”.

1 COMENTARIU

  1. Până acum Statul Român a furat sub acea literă de lege (V-Victorie frați-lor) . Ce este greu de înțeles, tovarășe Grindeanu? Chiar si oamenii tăi din sistem te fură de te plesnește. Greu de înțeles uneori ?

    Tovarășe Grindeanu cunoaștem cu toții că: Literele latine V și Z, afișate frecvent de rușii care susțin invazia Ucrainei, se referă la reputatul titlu al lui Putin de „Vor v Zakone”, „Hoț în lege”?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...