E oficial: Finul lui Bădălău, învins de Dumitru Beianu la alegerile pentru președinția Consiliului Județean Giurgiu

Datele BEJ Giurgiu, după centralizarea a peste 99% dintre voturi, arată că Marian Mina a fost învins de Dumitru Beianu în lupta pentru președinția Consiliului Județean Giurgiu.

Conform celor mai noi date, după centralizarea a 99,59% dintre voturile din județul Giurgiu, Dumitru Beianu a captat48,8% din electorat, în timp ce Marian Mina a fost votat de doar 34,9% dintre giurgiuveni.

De asemenea, alegerile pentru Consiliul Județean Giurgiu arată că Partidul Național Liberal a atras 50,4% dintre voturi, în timp ce PSD a obținut doar 33%. Pe locurile următoare se află Pro România (4,6% din voturi), Alianța USR – PLUS (3,4% din voturi) și PMP (2,8% din voturi).

La alegerile locale din 2020 Giurgiu se află pe primul loc din punctul de vedere al prezenței la urne cu 59,43%. La fel s-a întâmplat în 2016, cînsă atunci procentul de participare a fost mai mare, 63,24%.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...