E oficial: Virgil Popescu asigură interimatul la Ministerul Cercetării, după demisia lui Florin Roman

Premierul Nicilae Ciucă a decis să-l propună pe ministrul Energiei, Virgil Popescu, să asigure interimatul la Ministerul Cercetării. Informația a fost transmisă miercuri după amiază, de purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru.

Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă a luat act de demisia ministrului Florin Roman și a transmis către Președintele României, Excelența Sa Klaus Werner Iohannis propunerea ca ministrul Energiei, Virgil Popescu, să asigure interimatul ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării”, a spus Cărbunaru.

Ministrul Cercetării, liberalul Florin Roman, a demisionat miercuri dimineață din funcție, în urma unor acuzații de plagiat și a unor neconcordanțe referitoare la studiile făcute de acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...