„Easy On Me” a lui Adele, cea mai difuzată melodie din istoria radioului american într-o săptămână

Noul single al cântăreţei Adele, „Easy On Me”, a devenit cel mai difuzat din istoria radioului american în cursul săptămânii de după lansare.

Adele a stabilit un nou record cu single-ul „Easy On Me”, lansat vinerea trecută, devenind titlul cel mai difuzat la radio în cursul săptămânii de după lansarea sa în istoria radioului american.

Variety, care a transmis informaţia, nu a precizat şi numărul oficial de difuzări, dar indică faptul că cel puţin 451 de posturi de radio americane l-au inclus în playlistul lor.

De altfel, cântecul a debutat, în cinci ore, pe locul 68 în clasamentul Billboard, potrivit Entertainment Weekly. Un nou clasament va fi anunţat marţi.

Vineri, 15 octombrie, la câteva ore după lansare, „Easy On Me” a devenit cel mai ascultat cântec într-o zi pe platforma de streaming Spotify.

Videoclipul a înregistrat pe YouTube peste 99 de milioane de vizualizări.

Interpreta melodiei „Someone Like You” a anunţat săptămâna trecută că albumul „30” va fi lansat pe 19 noiembrie, la şase ani după „25”.

În aceşti ani de pauză, Adele s-a despărţit de soţul ei şi tatăl fiului ei, Simon Konecki. Aşa cum a declarat artista, acest album vorbeşte despre perioada sa zbuciumată.

Adele a revenit în peisajul mediatic cu două interviuri acordate ediţiilor britanică şi americană a revistei Vogue, în care vorbeşte despre parcursul celor şase ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Mersul trenurilor. CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi /...

CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi, trenurile IR 1833 (Iaşi - Cluj) si IR 1832 (Cluj - Galaţi) urmând a tranzita zona...
recunoaștere facială

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi Rekognition

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi software-ul său de recunoaştere facială Rekognition, o tehnologie controversată din cauza riscurilor de discriminare, relatează AFP. Gigantul...