Edi Iordănescu, după cea mai mare diferență de scor înregistrată într-un derby FCSB – Dinamo: „S-a scris o pagină frumoasă” (Video)

FCSB a învins-o, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 6-0, pe Dinamo, într-un meci din etapa a opta a Ligii 1.
Antrenorul formaţiei FCSB, Edward Iordănescu, a declarat că s-a scris o pagină frumoasă a derby-ului, înregistrându-se cea mai mare diferenţă de scor.

Victoria este a băieţilor, a echipei, noi suntem pe lângă ei. Ne bucurăm că s-a scris o pagină frumoasă în istoria acestui derby cu cea mai mare diferenţă de scor. Aveam nevoie de acest rezultat, l-am căutat, aveam nevoie de puncte.

Punctele sunt ale echipei, rezultatul este pentru suporteri. Rezultatul este al lor, ştim că am creat o bucurie foarte mare suporterilor pentru că avem nevoie să aducem lângă noi un număr cât mai mare. Ce avem nevoie mai mult decât orice este să reconstruim spiritul, pentru că am găsit multă lume căzută şi un entuziasm pierdut. Până nu reclădim spiritul, să avem personalitate la fiecare meci, să ne ducem după victorie, ne va fi foarte greu„, a declarat Iordănescu într-o conferinţă de presă.Tehnicianul a afirmat că echipa sa avea nevoie de o astfel de victorie la un scor mare:

Sunt fericit pentru băieţi, îi felicit pentru implicare, s-au implicat 100%. Ne-am creat foarte multe ocazii de a marca, am marcat şase goluri, puteam să mai marcăm. Mă bucur că au venit de la 6 marcatori diferiţi şi asta cred că este o premieră pentru echipă. Deci este o seară frumoasă pentru noi, dar de mâine trebuie să ne reechilibrăm pentru că lupta de abia de mâine începe. Este o seară frumoasă, dar de mâine intrăm în febra următorului joc şi nu este doar un clişeu. Astfel de momente, astfel de rezultate pot fi o fundaţie pentru ceea ce urmează, pentru că avem un drum foarte lung„.

Edi Iordănescu a vorbit și despre eliminarea lui Steliano Filip.

A contat eliminarea lui Filip, dar şi noi am gestionat bine meciul, pentru că în fotbal sunt multe momente în care în superioritate numerică nu reuşeşti să marchezi sau se poate chiar să primeşti un gol„, a mai spus antrenorul formaţiei FCSB.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...