Egiptean prins cu pașaport spaniol; încerca să ajungă în Franța

Un tânăr migrant din Egipt a încercat să ajungă, prin Italia, în Franța, cu un pașaport spaniol.  Are 29 de ani și a vrut să-și schimbe viața. A luat trenul spre destinația dorită și mai avea un pic să reușească.

Dar, în Milano Porta Garibaldi i s-au cerut actele. Avea, cum am zis, pașaport de Spania. Numai că, n-a știut să răspundă nimic la întrebările poliției, în limba spaniolă. Motivul: în afară de vreo trei cuvinte, nu o știa. Poliția Feroviară a intrat la bănuieli și a făcut, repede, niscaiva cercetări specifice.

Pentru că era foarte probabil, având în vedere evidența, ca documentul să fie fals. De altfel, chiar înainte de a primi informații despre bărbat, acesta a clacat din cauza tensiunii și a mărturisit cum se numește, de fapt.

A recunoscut că este egiptean și că pașaportul este fals, arătând că l-a obținut cu câteva zile înainte, evident, de la un falsificator, pe bani buni. Voia să ajungă în Franța, să beneficieze de statutul de cetățean european. Călătoria s-a încheiat în arest.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...