El 57 de ani, ea 26: Povestea celei de-a cincea soții a lui Nicolas Cage

Actorul Nicolas Cage s-a căsătorit pentru a cincea oară, dar nu aceasta e noutatea care a făcut înconjurul lumii, ci faptul că noua soție e cu mult mai tânără decât el.

Actorul s-a logodit în august cu tânăra Riko Shibata. Iar căsătoria a avut loc în oraşul Las Vegas pe 16 februarie, chiar de ziua de naştere a proaspetei soţii.

Cage are 57 de ani şi Riko Shibata 26 de ani.

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu un an, în Japonia. Nicolas Cage a declarat pentru USA Today că „este adevărat că ne-am căsătorit și suntem foarte fericiți”.

Riko Shibata, care este cu patru ani mai mică decât primul fiu al lui Nicolas Cage, a devenit oficial parte din familia Cage.

Și-a dorit diamantul negru

Cage a cerut-o de soție pe FaceTime. „A plecat din New York și s-a întors la Kyoto, Japonia, iar eu m-am întors în Nevada și nu am mai văzut-o de 6 luni.

Suntem foarte fericiți împreună și suntem foarte încântați să petrecem acest timp împreună. Așa că în cele din urmă am spus: Uite, vreau să mă căsătoresc cu tine. Și apoi ne-am logodit pe FaceTime. I-am luat un inel de logodnă cu diamant negru.

Culoarea ei preferată este negru, așa că și-a dorit diamantul negru. L-am personalizat și i l-am trimis prin FedEx”, a spus Nicolas Cage, presei americane, pe scurt, „povestea” soției sale.

Cage a mai fost căsătorit cu actriţa Patricia Arquette şi cu Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley. El are doi fii: actorul Weston, din căsătoria cu Christina Fulton, şi pe Kal-El, din căsătoria cu Alice Kim.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole