El a câştigat Maratonul Nisipurilor – una dintre cele mai periculoase competiţii din lume (VIDEO)

Marocanul Rachid El Morabity a câştigat pentru a opta oară Maratonul Nisipurilor, un ultramaraton de şase zile (250 km) care are loc în fiecare an în Maroc.

Fratele său, Mohamed El Morabity, s-a clasat pe locul doi, iar francezul Merile Robert a terminat al treilea. Competiţia se desfăşoară în mod normal în aprilie, însă în acest an a avut loc în octombrie, în condiţii extreme de căldură. În timpul celei de-a doua etape, un concurent a decedat şi aproape jumătate din concurenţi au abandonat, potrivit news.ro.

Maratonul Des Sables este considerat una dintre cele mai periculoase competiţii din lume. Sportivii aleargă, cumulat, distanța de 250 de kilometri divizată în 6 etape distincte, unele porţiuni trecând prin deşertul Ica din Peru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...