Elena Băsescu candidează pentru un loc de deputat din partea PMP

Fiica fostului președinte Traian Băsescu, Elena Băsescu, va deschide lista PMP Constanța la alegerile parlamentare.

„Astăzi, 15 octombrie 2020, Colegiul Național al Partidului Mișcarea Populară a validat listele organizației județene P.M.P. Constanța pentru alegerile parlamentare, acestea fiind semnate de domnul președinte Eugen Tomac pentru a fi depuse la Biroul Electoral de circumscripție Constanța. La Camera Deputaților lista este deschisă de Elena Băsescu, iar la Senat de Claudiu Iorga Palaz”, se arată în comunicatul PMP.

Elena Băsescu susține că a realizat că societatea nu sprijină suficient familiile monoparentale și va veni cu o inițiativă legislativă cu proiecte care să sprijine foarte mult aceste familii.

„Doresc să îmi aduc aportul, doresc să aduc experiența pe care am căpătat-o în Parlamentul European, dar și prin rolul pe care l-am avut, acela de mamă singură a trei copii. Am realizat că societatea nu sprijină suficient familiile monoparentale. Voi veni cu o inițiativă legislativă cu proiecte care să sprijine foarte multe familii monoparentale, dar și să îmbunătățim natalitatea, o problemă cu care se confruntă România. Doresc sa ofer PMP o nouă viziune asupra politicilor publice în zona socială.”, a declarat Elena Băsescu.

https://www.facebook.com/ElenaBasescuOficial/posts/3456519111104267

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...