Elena Băsescu, PMP: Am votat pentru copiii noștri

În jurul orei 9:30 a votat și Elena Băsescu, cap de listă în Constanța pentru Partidul Mișcarea Populară. La declarații a continuat cu linia din campania electorală, respectiv susținerea familiilor monoparentale și a copiilor.

„Am votat cea mai bună echipă pentru  județ și cel mai bun program de guvernare pentru țară. Am votat pentru copiii noștri. Sper să fie mai mulți parlamentari în viitoarea legislatură care să susțină creșterea natalității și familiile monoparentale. Îndemn toți constănțenii să vină la vot”, a declarat Elena Băsescu la ieșirea din secția de vot.

 Elena Băsescu a fost propulsată de tatăl său, Traian Băsescu, în Parlamentul European în mandatul 2009 – 2014, când, deși a candidat ca independentă, a beneficiat de voturile PDL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...