Elena Udrea, fostul ministru al Turismului dezvăluie cu cine a votat

Elena Udrea a anunțat pe Facebook cu cine anume a votat. Astfel, aceasta a mărturisit că a votat „pe vechi” și că „nou nu înseamnă neapărat şi mai bun”, spune ea pe contul de socializare.

„Am votat, gata! Ce noroc să pot vota încă o dată, a câta oară în 20 de ani, cu cel mai bun! Şi ce şansă pentru Bucureşti şi pentru România! Am dat votul „pe vechi”. M-am săturat de tâmpenia asta, de 30 de ani încoace, să votăm „noul”. Nou nu înseamnă neapărat şi mai bun. Dimpotrivă, s-a tot dovedit că ce-i nou e din ce în ce mai prost şi mai corupt…”, a scris Elena Udrea, azi, pe pagina de Facebook.

De menționat este că peste 18 milioane de români sunt așteptați la urne pentru a-și alege, pentru următorii patru ani, primarii, consilierii locali și județeni și președinții de Consiliu Județean. De asemenea, în total, peste 43.000 de funcții la stat sunt în joc la alegerile de astăzi.

Elena Udrea, pe numele complet Elena Gabriela Udrea, s-a născut la data de 26 decembrie 1973, în Buzău. Aceasta este o fostă politiciană română, ce a deținut funcțiile de consilier prezidențial, șef al Cancelariei Prezidențiale, deputat, ministru al turismului și ministru al dezvoltării regionale și turismului.

Elena Udrea a fost membră a Partidului Național Liberal și a Partidului Democrat Liberal. De precizat este că la 30 ianuarie 2014, Udrea a demisionat din PDL și s-a alăturat Partidului Mișcarea Populară, din care s-a autosuspendat pe 30 ianuarie 2015. De asemenea, din partea PMP, Elena Udrea participat la alegerile prezidențiale române din 2014, obținând un scor mic în primul tur.

Elena Udrea a fost o apropiată a președintelui Traian Băsescu, dar a fost contestată puternic atât de oponenții, cât și de susținătorii acestuia. Elen Udrea fost implicată în mai multe dosare penale și a fugit în 2018 din România, fiind încarcerată pentru un timp în Costa Rica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Rezultatul anchetei: UMB-ul a săpat un drum la jumătate de metru...

Rezultatele primei etape a anchetei desfășurate în urma tragicului incident de miercuri spre joi, în care patru persoane au murit și alte cinci au...