Elevă în vârstă de 10 ani, însărcinată în luna a cincea. Sarcina a fost ascunsă chiar de mama fetei

Situație de nedescris are loc în județul Tulcea, în localitatea Agighiol, unde autoritățile au descoperit că o elevă, în vârstă de 10 ani, este însărcinată în luna a cincea. Cazul a fost descoperit după ce fata nu a mai mers la şcoală.

Tatăl ar fi tot un minor, de 16 ani, iar sarcina ar fi fost ascunsă chiar şi de mama fetei. Autorităţile au făcut o comisie pentru a se stabili ce se va întâmpla cu copila însărcinată, iar poliţiştii au declanşat la rândul lor o anchetă.

În momentul în care asistentul social a mers la familie să afle ce se întâmplă, au descoperit că fata de 10 ani este însărcinată în cinci luni și au alertat imediat poliția.

La rândul lor, cei de la protecţia copilului au solicitat formarea unei comisii care să stabilească ce se va întâmpla cu fata.

Medicii au stabilit că sarcina este mult prea înaintată şi atunci s-a decis ca minora să o ducă până la capăt, sub atenta supraveghere a specialiştilor.

Pe de altă parte, cei de la DPC Tulcea anunţa că doar în acest an s-au confruntat cu 18 cazuri în care minore, cele mai multe sub 16 ani, au rămas gravide.

Totodată, UNICEF anunţa la începutul acestui an că România este pe locul doi în Uniunea Europeană atunci când vine vorba de rata de naștere în rândul mamelor adolescente.

1 COMENTARIU

  1. Inteligenta in saracie ? Saraci copii ai Romaniei au ajuns sa faca copii .
    Asta se intampla numai atunci cand acesti copii nu au polibilitatea de a avea sau cumpara jucari, de a cumpara un laptop pentru lectii si cultura generala. ( In Romania! Copiii sa faca copii )

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...