Elevii vor fi testați pentru coronavirus? Răspunsul ministrului Educației

Ministrul Educației Sorin Cîmpeanu spune că testarea elevilor este un proiect ce ține de Ministerul Sănătății.

Conform acestuia, sunt doar 113 medici școlari la 17.000 de școli.

„Testarea elevilor este un proiect ce ține de Ministerul Sănătății pe care noi cei din Ministerul Educației îl susținem cu toată forța, dar forța noastră este scăzută deoarece sunt doar 113 medici școlari și 268 asistenți medicali care în momentul în care vorbim își desfășoară activitatea la DSP. Numărul medicilor școlari este 113 pentru 17.000 de școli”, a declarat Cîmpeanu.

Decizia referitoare la redeschdierea școlilor din 8 februarie ar urma să fie luată marți.


Factorul care condiționează decizia este evoluția epidemiologică atât cantitativă, cât și calitativă, ce ține de noua tulpină”, a preciat Cîmpeanu.

3 COMENTARII

  1. Vaccin pentru acești copii minunați nu exista. Covid-19 nu iartă pe nimeni. Trist sa-ti trimiți copiii acolo unde instituțiile statului nu funcționarea perfect.
    DUBAI, Emiratele Arabe Unite – Dubaiul a anunțat luni crearea unei „instanțe spațiale” pentru soluționarea disputelor comerciale, întrucât EAU – care trimite o sondă pe Marte – își consolidează prezența în sectorul spațial. Națiunea bogată în petrol, ale cărei zgârie-nori colosali și mega-proiecte o plasează pe harta lumii, speră ca noile industrii din altă lume să poată fi un impuls pentru viitorul său economic.
    Dubaiul ! Se uită, de asemenea, la alte noi frontiere – turismul spațial și mineritul – și a făcut planuri pentru a contribui, de asemenea, la reglementarea acelor industrii în devenire.

    Ministrul Educației Sorin Cîmpeanu spune că testarea elevilor este un proiect ce ține de Ministerul Sănătății. (La omul sărac, cârpit in al sau fund si prost, chiar orice proiect este unul măreț)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...