Elisabeta Lipă ridică blocuri în Pipera! Cine sunt partenerii și cu cine a petrecut

Publicat: 10 apr. 2024, 16:09, de Cristian Matache, în Dezvăluiri , ? cititori
Elisabeta Lipă ridică blocuri în Pipera! Cine sunt partenerii și cu cine a petrecut

Elisabeta Lipă a petrecut alături de mai multe vedete la evenimentul de lansare a sa într-un proiect imobiliar de avergură.

Fosta mare sportivă Elisabeta Lipă a făcut un pas important în lumea afacerilor imobiliare, devenind acționar minoritar într-un proiect de anvergură cu o valoare de piață de 160 de milioane de euro.

Proiectul vizează construirea unui ansamblu rezidențial în zona de Nord a Bucureștiului, în Pipera, format din patru blocuri. La evenimentul de lansare au fost prezente personalități marcante din lumea sportului, printre care Octavian Bellu, Loredana Dinu și Gabriela Szabo, dar și vedete din showbiz, cum ar fi Smiley, Marius Moga, Kamara sau Roxana Erdei, cunoscută pentru pagina ei de Instagram „Rux și Opulență”.

„Azi mă vedeți într-o altă poziție decât cea în care m-ați obișnuit. Mereu mi-au plăcut provocările. Ceea ce fac aici e ceva cu care nu m-am întâlnit până acum. E o provocare. E un proiect foarte iubit de noi. Am vrut să mă alătur unor oameni competenți.

Acest complex va avea și un centru de recuperai, un parc și o piscină semi olimpică. Pentru mine e clar că de la o anumită vârstă voi locui aici”, a spus Elisabeta Lipă, președintele Agenției Naționale de Sport.

Parteneriatul Elisabetei Lipă în acest proiect include și colaborarea cu familia Șucu, iar soția lui Dan Șucu, Diana, a confirmat că acesta se va implica oferind mobilă și accesorii pentru decorarea apartamentelor din ansamblu.

„Vom fi parteneri. Vindem mobilă aici”, a spus Diana Șucu. „Colaborarea trebuie să meargă bine. Cine nu are nevoie de mobilă?” a spus și Elisabeta Lipă, despre parteneriatul cu familia Șucu.

Partenerul Elisabetei Lipă este familia antreprenorului sucevean Ion Crăciunescu, care a dezvoltat holdingul IBB în Germania și a ajuns la afaceri de 178 de milioane de euro

Elisabeta Lipă a preluat 5% din firma prin care IBB Holding a început dezvoltarea ansamblului iResidence cu 520 de apartamente, pe un teren din Pipera ce i-a aparținut omului de afaceri George Becali. „Suntem prieteni de familie de peste 15 ani și va participa și dânsa la dezvoltarea proiectului. Faptul că noi suntem constructori și ea are încredere în noi a condus la acest parteneriat. Este prima ei investiție imobiliară. Vrem să dezvoltăm mai departe și alte proiecte împreună. Poate pe viitor se va mări și participația ei, în funcție de timpul său“, a declarat recent, pentru Profit.ro, Ion Crăciunescu.

Elisabeta Lipă și familia Crăciunescu sunt originari din Suceava.