Elon Musk, suspect de consum de droguri ilegale, precum ecstasy și cocaină 

Publicat: 08 ian. 2024, 11:05, de Oana Dințică, în Internațional , ? cititori
Elon Musk, suspect de consum de droguri ilegale, precum ecstasy și cocaină 

Elon Musk ar consuma droguri ilegale, printre care ecstasy și cocaină. Acest lucru îi îngrijorează pe șefii Tesla și SpaceX, relatează Wall Street Journal, citat de Daily Mail. 

În ultimii ani, directorii și membrii din consiliul de administrație tesla și SpaceX sunt tot mai îngrijorați din cauza faptului că Elon Musk ar consuma droguri ilegale. Aceștia atrag atenția si susțin că acest lucru i-ar afecta comportamentul într-un mod inadecvat.  

Pe lângă problemele de sănătate pe care consumul de droguri i le-ar putea provoca, directorii și membrii consiliului se mai tem și pentru cele șase companii pe care le deține, inclusiv pentru activele de milioane de dolari pe care le supraveghează.  

Rezultat negativ la testul anti-drog

Nu a durat mult și a apărut și prima reacție a unuia dintre avocații miliardarului, care susține că Elon Musk a fost testat pentru consumul de droguri de mai multe ori, iar acesta nu a picat testul niciodată.  

În cadrul unei emisiuni televizate, milionarul a declarat că a fumat marijuana și că are o rețetă pentru ketamină. Afirmația este întărită și de informațiile provenite de la surse, care susțin că Elon Musk a consumat LSD, cocaină, ecstasy şi ciuperci psihedelice. Toate astea la petrecerile la care participa. Pentru a intra la o astfel de petrecere privată, participanții trebuiau să semneze acorduri de confidențialitate și să lase telefoanele la intrare. 

Wall Street Journal scrie că în 2018 acesta a luat tablete de acid la o petrecere din Los Angeles. Un an mai târziu, Musk a consumat cuperci psihedelice la un eveniment în Mexic, iar doi ai mai târziu, tot la o petrecere, a luat ketamină împreună cu fratele său. 

Oameni din anturajul lui Elon Musk susțin că acesta ia frecvent dorguri și se tem pentru sănătatea și afacerile lui. Dacă cele menționate se confirmă, contractele guvernamentale ale SpaceX ar putea fi puse în mare pericol.