Elon Musk către Ronaldo: Vreau să mă întâlnesc cu Georgina dar să nu afle nevastă-mea. Dau 3.000 de bictoini pe ea

“Vreau să mă întâlnesc cu Georgina, dar să nu afle nevastă-mea. Dau 3.000 de bitcoini și o lași cu mine”, i-a comentat Elon Musk, cel mai bogat om din lume, lui Cristiano Ronaldo, pe Facebook, într-o fotografie în care apare alături de logodnica sa, Georgina Rodriguez.

Ieri, 5 februarie, a fost ziua superstarului portughez Cristiano Ronaldo. Fotbalistul a postat pe Facebook o fotografie cu el și cu logodnica sa, Georgina Rodriguez. Elon Musk, acționarul majoritar de la producătorul de mașini electrice Tesla, i-a scris lui Ronaldo două comentarii mai mult decât deochiate: “Vreau să mă întâlnesc cu Georgina, dar să nu afle nevastă-mea. Dau 3.000 de bitcoini (aproximativ 160 de milioane de dolari, n. red.) și o lași cu mine”. Comentariul este făcut chiar de pe contul oficial de Facebook al lui Elon Musk, unde acesta are 6,4 milioane de urmăritori. Cristian Ronaldo stă mult mai bine la capitolul fani pe facebook. Megastarul are 150 de milioane de fani care-l urmăresc.

Un român către Elon Musk: “Te pup, vărule”

Elon Musk a primit, la rândul lui, o serie de răspunsuri, inclusiv de la români. “Te pup, vărule”,  i-a comentat un român lui Musk. Alții I se adresează cu apleativul “Bine, Boss”.

Ronaldo este născut în aceeași zi cu Hagi și Neymar

Ziua de 5 februarie este o zi specială, deoarece în această zi s-au născut multe dintre legendele fotbalului mondial, precum Gheorghe Hagi, Neymar, Cristiano Ronaldo, Carlos Tevez, Sven Goran Eriksson sau Cesare Maldini.

Cristiano Ronaldo a împlinit, ieri, 37 de ani. De aproape șase ani, fotbalistul de la Manchester United are o relație cu Georgina Rodriguez, cu care are trei copii, un băiat și două fete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...