Elon Musk revine pe Twitter şi publică o imagine în care apare alături de papa Francisc

Elon Musk a revenit vineri noapte, după o absenţă de nouă zile, pe Twitter, platforma de social media pe care încearcă să o achiziţioneze contra sumei de 44 de miliarde de dolari, şi a publicat o fotografie în care apare alături de papa Francisc, de la o întâlnire care a avut loc joi, informează Reuters.

Musk, cel mai bogat om din lume, a publicat o fotografie în care apare alături de suveranul pontif. Imaginea este însoţită de textul: ”Onorat să mă întâlnesc cu @pontifex ieri”.

În imagine mai apar şi cei patru băieţi adolescenţi ai lui Musk, dar nu şi fiica sa transgen, în vârstă de 18 ani, care, pe 20 iunie, a depus o cerere pentru schimbare numelui şi pentru a rupe astfel toate legăturile cu tatăl său. Musk este tatăl a opt copii.

Scopul întrevederii dintre Musk şi papa Francis precum şi locul unde s-a desfăşurat această întâlnire sunt deocamdată necunoscute.

Luna trecută, Musk a spus că ”mai sunt câteva probleme nerezolvate” înainte de achiziţionarea Twitter, printre care numărul de conturi ”false” din sistem, dar şi ponderea datoriilor în oferta de achiziţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole