Elon Musk, scurt și la obiect: Recomandă utilizarea Singnal în loc de WhatsApp

Fondatorul Tesla și Space X, Elon Musk, le recomandă oamenilor să folosească Signal, o aplicație pentru mesaje asemănătoare cu WhatsApp și Telegram, fiindcă folosește încriptare extremă pentru a proteja datele și discuțiile utilizatorilor.

Printr-un tweet simplu și scurt, cel mai bogat om din lume ne spune să folosim Signal, în locul WhatsApp-ului.

De curând, am primit cu toții un mesaj de notificare în care ne cere să acceptăm noua politică de confidențialitate a lui WhatsApp. Astfel, Facebook urmărește să integreze mai mult serviciile de mesaje.

Mulți utilizatori au fost deranjați de aceste schimbări, fiindcă nu vor să accepte ideea că unele din datele lor vor ajunge pe mâinile furnizorilor de publicitate. Astfel, Elon Musk a fost scurt și la obiect:

După această postare, mai mult de 100.000 de utilizatori au descărcat Signal din secțiunile de aplicații de la Apple și Google în mai puțin de două zile. Numărul mare de solicitări a făcut ca platforma să cadă în unele momente, iar codurile de verificare pentru descărcare să fie trimise cu întârziere. Dar s-a rezolvat repede și utilizatorii „n-ar mai trebui să aibă probleme în instalare”.

Sistemul de protecție a mesajelor pe această platformă a devenit atât de popular încât este folosit acum și de servicii ca WhatsApp, conform Hotnews.ro.

„Nu putem să vă citim mesajele sau să vă ascultăm convorbirile, nici noi, nici oricine altcineva. Confidențialitatea nu este un mod opțional, ci așa lucrează Signal. Pentru toate mesajele și convorbirile voastre, pentru totdeauna” se spune pe pagina oficială a platformei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...