Elton John, infectat cu Covid-19. Cum se simte artistul la vârstă de 74 de ani

Starul muzicii pop Elton John a anunţat marţi pe contul său de Instagram că a fost testat pozitiv pentru COVID-19 şi, prin urmare, nevoit să anuleze două concerte programate la Dallas, în sudul Statelor Unite, , informează AFP.

Elton John s-a infectat cu noul coronavirus. Vedeta a fost nevoită să anuleze două concerte programate la Dallas, în cadrul turneului său mondial de adio.

„Am contractat COVID-19, aşa că trebuie să-mi reprogramez concertele din Dallas. Din fericire, sunt complet vaccinat şi am făcut booster-ul, iar simptomele mele sunt uşoare, aşa că sunt încrezător că voi putea susţine concertul de sâmbătă din North Little Rock, Arkansas Întotdeauna este o mare dezamăgire să amâni concerte (…), dar vreau ca eu şi echipa mea să fim în siguranţă”, a anunțat Elton John pe Instagram.

„Farewell Yellow Brick Road” este ultimul turneu din cariera muzicală a lui Elton John.  Vedeta a fost nevoită  să-şi amâne concertele din cauza pandemiei mondiale de coronavirus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...
Ședință guvern Ciucă

Planul de austeritate s-a amânat! Guvernul nu votează Ordonanța, ci va...

Răsturnare de situație la mult anunțatul plan de reducere a cheltuielilor statului. S-a amânat! În schimb, guvernul va avea luni, 24 aprilie, runde de...