Elton John, turneu de adio. Datele ultimelor concerte ale artistului

Elton John a anunţat datele ultimelor concerte susţinute în turneul său de adio.

Turneul va avea loc pe parcursul a opt luni, între mai 2022 şi februarie 2023, în Europa, America de Nord, Noua Zeelandă şi Australia.

După trei ani şi jumătate de la prezentarea „Farewell Yellow Brick Road: The Final Tour”, care a fost amânat din cauza pandemiei, artistul a anunţat concertele care vor încheia seria show-urilor de pe stadioane.

Ultima parte a turneului va începe pe 27 mai 2022, în Germania, şi va continua cu Italia, Danemarca, Olanda, Franţa şi Marea Britanie, unde va susţine cinci concerte. Pe 15 iulie 2022, el va începe seria ultimelor concerte în SUA, la Philadelphia. Ultimul concert din Statele Unite este programat pentru 22 noiembrie 2022.

Anul 2023 va începe pentru Elton John cu două show-uri în Aukland (Noua Zeelandă), programate pe 27 şi 28 ianuarie. Acestea vor fi urmate de concerte în Australia, pentru care urmează să fie anunţate date.

Turneul se va încheia după aproximativ cinci ani de la primul concert, care a avut loc în Allentown (Pennsylvania), pe 8 septembrie 2018.

Este aşteptat ca Elton John să mai susţină reprezentaţii, punctual, în următorii ani.

Înaintea concertelor de pe stadioane, Elton John va reveni pe scenă, pe 1 septembrie 2021, la Mercedes Benz Arena din Berlin, apoi pe 19 ianuarie 2022 va cânta la Smoothie King Center din New Orleans.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...

După ce a „încasat” 13 ani de închisoare, celebrul Mihail Boldea...

Mihail Boldea a redevenit avocat. Vă aduceți aminte, desigur, de Mihail Boldea, fostul deputat PDL urmărit internațional după ce a fugit din țară, pe...