Elveţianul Kariem Hussein ratează JO. Este suspendat pentru dopaj

Atletul elveţian Kariem Hussein, campion european în 2014 în proba de 400 m garduri, nu va participa la Jocurile Olimpice, el fiind suspendat nouă luni pentru dopaj, informează L’Equipe.

Hussein, în vârstă de 32 de ani, a fost suspendat de Comisia de Disciplină a Comitetului Olimpic Elveţian după ce a fost depistat pozitiv cu o substanţă interzisă (nicetamidă) la Campionatele Elveţiei.

Sportivul a acceptat sancţiunea şi a declarat că regretă greşeala de a ingera un comprimat de Gly-Coramin gândindu-se că nicetamida este autorizată nu doar la antrenament, ci şi în competiţie.

În 26 iunie, după finala de la Campionatele Elveţiei, simţeam că mi-a sczut glicemia. În prezenţa altor oameni şi a celor care făceau controale antidoping şi ştiind că după o oră urma să fiu testat, am luat o pastilă de Gly-Coramin. Subliniez că am luat-o după cursă şi înainte de controlul antidoping”, a precizat el, potrivit Digi24.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...