Elveţianul Kariem Hussein ratează JO. Este suspendat pentru dopaj

Atletul elveţian Kariem Hussein, campion european în 2014 în proba de 400 m garduri, nu va participa la Jocurile Olimpice, el fiind suspendat nouă luni pentru dopaj, informează L’Equipe.

Hussein, în vârstă de 32 de ani, a fost suspendat de Comisia de Disciplină a Comitetului Olimpic Elveţian după ce a fost depistat pozitiv cu o substanţă interzisă (nicetamidă) la Campionatele Elveţiei.

Sportivul a acceptat sancţiunea şi a declarat că regretă greşeala de a ingera un comprimat de Gly-Coramin gândindu-se că nicetamida este autorizată nu doar la antrenament, ci şi în competiţie.

În 26 iunie, după finala de la Campionatele Elveţiei, simţeam că mi-a sczut glicemia. În prezenţa altor oameni şi a celor care făceau controale antidoping şi ştiind că după o oră urma să fiu testat, am luat o pastilă de Gly-Coramin. Subliniez că am luat-o după cursă şi înainte de controlul antidoping”, a precizat el, potrivit Digi24.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Aeroportul Otopeni – Haos, bătaie de joc, indiferență și multă așteptare

Încă o „performanță” marca Mîndrescu: de mai bine de o jumătate de an, plecarea, dar mai ales sosirea, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, fost...