Emil Hurezeanu, ambasadorul României la Viena, a divorțat

După două decenii de căsătorie, Emil Hurezeanu, ambasadorul României la Viena a decis să se separe de Rucsandra, partenera sa de viață.

Emil Hurezeanu, ambasadorul României la Viena, a decis să pună punct unui mariaj de aproape 20 de ani. Astfel, Emil Hurezeanu se desparte acum de Rucsandra, soția sa farmacistă, originară din Târgu Mureș. Proprietară a unei fabrici de medicamente, o rețea de farmacii, un brand de produse cosmetice Ivatherm și un hotel, Rucsandra Hurezeanu este un nume în piața farmaceutică din România. Averea sa se ridică la 300.000 de lei, obținuți numai din activitatea farmaceutică.

Cuplul Emil și Rucansdra s-a despărțit în perioada 2022-2023, cei doi au doi copii împreună. În declarația de avere din 7 iunie 2023, Emil Hurezeanu a ales să lase necompletată rubrica veniturilor soției sale, semn că a avut loc o despărțire de cea care i-a fost parteneră de viață.

În calitate de ambasador al României în Austria, Emil Hurezeanu a înregistrat venituri de 49.129 euro și 9.779 lei. La acestea s-au adăugat 10.000 euro provenind din activități jurnalistice desfășurate în Austria și 13.000 lei ca pensie comunitară de la Ministerul Afacerilor Externe. Emil Hurezeanu mai deține un teren de 650 mp la Sibiu și o casă de 140 mp, tot în orșul natal al ambasadorului, ambele cumpărate în 1998.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

PREMIERĂ: Armata României intră în grevă!

Într-un act fără precedent în istoria Armatei României, Comitetul de Acțiune pentru Desclavagizarea Armatei României a emis o notificare oficială, prin care anunță declanșarea...