Emil Hurezeanu, ambasadorul României la Viena, a divorțat

Publicat: 18 sept. 2023, 12:00, de Alice Gherman, în LIFESTYLE , ? cititori
Emil Hurezeanu, ambasadorul României la Viena, a divorțat

După două decenii de căsătorie, Emil Hurezeanu, ambasadorul României la Viena a decis să se separe de Rucsandra, partenera sa de viață.

Emil Hurezeanu, ambasadorul României la Viena, a decis să pună punct unui mariaj de aproape 20 de ani. Astfel, Emil Hurezeanu se desparte acum de Rucsandra, soția sa farmacistă, originară din Târgu Mureș. Proprietară a unei fabrici de medicamente, o rețea de farmacii, un brand de produse cosmetice Ivatherm și un hotel, Rucsandra Hurezeanu este un nume în piața farmaceutică din România. Averea sa se ridică la 300.000 de lei, obținuți numai din activitatea farmaceutică.

Cuplul Emil și Rucansdra s-a despărțit în perioada 2022-2023, cei doi au doi copii împreună. În declarația de avere din 7 iunie 2023, Emil Hurezeanu a ales să lase necompletată rubrica veniturilor soției sale, semn că a avut loc o despărțire de cea care i-a fost parteneră de viață.

În calitate de ambasador al României în Austria, Emil Hurezeanu a înregistrat venituri de 49.129 euro și 9.779 lei. La acestea s-au adăugat 10.000 euro provenind din activități jurnalistice desfășurate în Austria și 13.000 lei ca pensie comunitară de la Ministerul Afacerilor Externe. Emil Hurezeanu mai deține un teren de 650 mp la Sibiu și o casă de 140 mp, tot în orșul natal al ambasadorului, ambele cumpărate în 1998.