Eminem, somat să părăsească SUA

Rudolph Giuliani, fostul avocat al lui Donald Trump, l-a somat pe Eminem să părăsească SUA, după ce a îngenunchiat la Super Bowl, în semn de respect pentru victimele rasismului.

Fostul primar al orașului New York spune că artistul ar trebui să fie conștient de cât de mulți polițiști l-au apreciat, în timpul prestației de la unul dintre cele mai celebre meciuri din SUA. Giuliani s-a alăturat americanilor care au fost revoltați de gestul lui Eminem, făcut în timpul meciului, potrivit Mlive.com. 
Gestul lui Eminem a împărțit SUA în două tabere, iar o parte din americani au criticat dur mișcarea pe care a făcut-o la Super Bowl 2022. Rapperul a îngenunchiat pe scenă, în fața mulțimii, din respect pentru victimele rasismului, dar mișcarea nu a fost privită cu ochi buni. Mai mult decât atât, oamenii au fost revoltați și au atras atenția asupra faptului că numeroși polițiști l-au apărat pe artist, în timpul spectacolului pe care l-a ținut pe terenul de fotbal.

Giuliani spune că Eminem a insultat forțele de ordine prin gestul său. „Știți câți polițiști l-au apărat la meci?! De ce nu se duce în altă țară?!”, s-a plâns avocatul lui Donald Trump, în timpul unei emisiuni difuzată la radio.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole