Emma Răducanu s-a retras de la turneul Kremlin Cup. Este incertă sosirea ei la Cluj. Ce explicație a dat jucătoarea

Jucătoarea britanică de tenis Emma Răducanu, s-a retras de la turneul Kremlin Cup, de la Moscova, informează bbc.com.  Răducanu este câștigătoarea US Open din acest an și ocupanta locului 22 WTA. Cel mai probabil,  sportiva nu va ajunge nici la turneul de la Cluj-Napoca, programat o săptămână mai târziu, la finalul lunii octombrie.

Turneul Kremlin Cup, de categorie WTA 500, va începe luni, 18 octombrie, la Moscova. În presa britanică a apărut o declarație a Emmei Răducanu.

”Am făcut o schimbare în calendarul de turnee și vreau să revin în circuit peste câteva săptămâni”, ar fi declarat Emma.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Nick (@emmartennisstar)

Asta înseamnă retragerea sportivei de la turneul Kremlin Cup. Totodată, această declarație face aproape imposibil ca tenismena să vină în România la finalul lunii octombrie.

Emma Răducanu a confirmat participarea la turneul de la Cluj cu un mesaj în limba română

Emma Răducanu este așteptată, momentan, să participe la Transylvania Open, turneul de tenis organizat la sfârșitul lunii octombrie la Cluj Napoca. Jucătoarea de tenis cu origini românești a transmis un mesaj în limba română, fanilor din țara noastră, în momentul confirmării.

“Salut! Mă bucur că am ocazia să joc la Transylvania Open. Tatăl meu este român şi am experienţe frumoase în ţară. Abia aştept să ne vedem. Pa!”, este mesajul transmis de Emma în română, într-un filmuleț publicat pe pagina de Facebook a Transylvania Open.

Înainte de finalul sezonului, Răducanu mai are programate turneele Transylvania Open (Cluj-Napoca, 25-31 octombrie) şi Upper Austria Ladies Linz (Linz, 6-12 noiembrie).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole