Emmanuel și Brigitte Macron s-au vaccinat anti–coronavirus

Președintele Franței, Emmanuel Macron și soția sa, Brigitte, s-au vaccinat anti – coronavirus după ce campania de vaccinare anti – coronavirus din țară s-a extins pentru toți adulții.

„La fel ca Brigitte şi cu mine, ca 25 de milioane de francezi deja, mergeți să vă vaccinați! Pentru a ne proteja, pentru a-i proteja pe cei dragi”, a scris președintele francez pe Twitter, potrivit France24.

Îndemnul a venit după un prim mesaj în care a precizat simplu: „Vaccinat!”

Emmanuel Macron are 43 de ani și a fost diagnostciat cu Covid-19 pe 17 decembrie. Soția sa, Brigitte, s-a îmbolnăvit la o săptămână diferență.

Președintele Franței nu a precizat ce vaccin i-a fost administrat.

De la debutul campaniei de vaccinare din Franța și până în prezent, 25.315.595 de persoane au primit cel puţin o doză de vaccin. Cifra reprezintă 37,8% din populaţia totală şi 48,2% din populaţia majoră, scrie Agerpres.

De asemenea, 10.742.886 de rezidenţi au primit ambele doze, reprezentând 16% din populaţia totală şi 20,5% din populaţia majoră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...