Erik Lincar nu s-a înțeles cu FC Buzău: „A plecat acasă!”

Astăzi, în jurul orei 14:00, Erik Lincar s-a prezentat la negocieri la clubul fanion al municipiului Buzău. În urma discuțiilor cu cei din conducerea clubului, Lincar a plecat acasă fără vreun răspuns favorabil.

La discuții au participat reprezentanți ai acționarilor și președintele de club, însă se pare că varianta Erik Lincar a picat.

„Suntem și noi dezamăgiți, dar și el. A plecat acasă! Din câte am înțeles are și alte oferte de la alte cluburi, a rămas că se va gândi și va reveni cu un răspuns, dar șansele ca acesta să vină la clubul nostru sunt foarte mici”, ne-a declarat un membru din conducerea clubului FC Buzău.

Conform unor informații pe surse, Erik Lincar este dorit și la FC Argeș, dar și la Concordia Chiajna.

Adrian Mihalcea și-a găsit echipă după despărțirea de FC Buzău

Fostul atacant revine la Unirea Slobozia, trupă pe care a mai pregătit-o în trecut.

Clubul a confirmat mutarea printr-un anunț postat pe rețelele sociale.

„Adrian Mihalcea va conduce ca antrenor principal Unirea Slobozia în sezonul 2023-2024!”, a anunțat Unirea Slobozia pe pagina de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...