Erling Haaland, starul fotbalului, va conduce armata sa în Clash of Clans! Un nou rege barbar vine la putere în lumea jocului!

Publicat: 30 apr. 2024, 20:35, de Radu Caranfil, în NECONVENTIONAL , ? cititori
Erling Haaland, starul fotbalului, va conduce armata sa în Clash of Clans! Un nou rege barbar vine la putere în lumea jocului!

Erling Haaland, atacantul-bulldozer de la Manchester City, va deveni personajul principal în celebrul joc de mobil Clash of Clans, au anunțat dezvoltatorii de la Supercell.

Versiunea animată a lui Haaland va deveni Regele Barbar în joc, au declarat cei de la Supercell.

Începând de miercuri, jucătorii vor putea recruta atacantul norvegian pentru a li se alătura sau pentru a încerca să îi distrugă satul.

Haaland, un fan de lungă durată al Clash of Clans, a spus că metamorfozarea într-un personaj jucabil este „foarte tare”.

Jocul video de fantezie îi provoacă pe jucători să își construiască propriul sat și să lanseze raiduri asupra altora pentru a obține mai multă putere.

A fost descărcat de peste două miliarde de ori de când a fost lansat acum mai bine de un deceniu.

Personajul lui Haaland este primul din joc bazat pe o persoană reală.

Când am aflat că Haaland este fanul jocului nostru și că vrea să facă echipă cu noi, a fost cu adevărat un scenariu de vis”, a declarat Stuart McGaw, director general al Clash of Clans.

Echipa noastră a făcut tot ce a putut pentru a-l aduce pe el, unul dintre cei mai buni sportivi din lume, în lumea jocului, astfel încât jucătorii noștri să se bucure de un moment cu adevărat special.

Haaland, fotbalist la Manchester City, în vârstă de 23 de ani, a postat un trailer pentru joc pe rețelele sociale.

De pe terenul de fotbal pe câmpul de luptă! Sunt noul Rege Barbar în Clash of Clans”, a scris el.

Într-o declarație, a adăugat: „A fost greu să ținem asta în secret, dar sunt încântat să pot vorbi în cele din urmă despre această parteneriat epic cu Clash of Clans.

Am fost un mare fan al jocului pentru mult timp și știu totul despre el, așa că să apar ca un personaj în joc este foarte tare.

Nu este prima dată când Haaland devine fața unui joc video. El a fost și starul de pe coperta EA FC 24, cunoscut anterior sub numele de Fifa.

Alte colaborări recente între jocuri video și celebrități includ Fortnite cu Lady Gaga și Billie Eilish, și Call of Duty cu Nicki Minaj.

Erling Braut Haaland se află în clipa de față pe prima poziție în topul marcatorilor din Premier League, cu 21 de goluri înscrise pentru Manchester City. Și sunt șanse foarte bune să încheie campionatul cu încă vreo 3-4 goluri.