Escroc care cerea bani și oferea gaj tigăi și plăpumi

Inspectoratul de Poliție Orhei din Republica Moldova a reținut un bărbat din Chișinău pentru escrocherie. Practic, omul, în vârstă de 47 de ani, cerea cu împrumut sume mari de bani de la oameni în vârstă, lăsându-le în loc, drept gaj, plăpumi, cratițe și tigăi.

Adică părea serios. Nu ia banii pur și simplu, lasă ceva ca dovadă a seriozității sale. Refrenul era că tocmai s-a întors în țară și vameșii, niște oameni răi, i-au reținut camionul cu marfă. Ca să-l recupereze, are nevoie de bani ca să plătească taxele vamale. Iar el, rezolvă și se întoarce să achite datoriile. Uite, lasă și gaj.

În felul ăsta, cu lecția învățată la perfecție, a păcălit mai multe persoane. Și ar fi mai dat tigăi și plăpumi în locul unor sume mari de bani, dacă oamenii păcăliți nu ar fi început să facă reclamații la poliție.

Cel mai probabil, escrocul a participat pe la promoțiile de tigăi din marile magazine. El riscă o amendă serioasă care face cât multe plăpumi și tigăi la un loc, dar și închisoare până la trei ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...