Eșec pentru Shell în afacerile cu energie electrică

Shell a anunţat că a decis să renunţe la afacerile sale cu energie electrică pentru populaţie din Marea Britanie, Germania şi Ţările de Jos, din cauza profitabilităţii slabe, transmite Reuters.

Compania a lansat o revizuire strategică a afacerilor sale europene de retail în ianuarie, invocând „condiţii dure pe piaţă”, la scurt timp după ce CEO-ul Wael Sawan şi-a preluat mandatul.

„Această revizuire s-a încheiat acum şi, în consecinţă, intenţionăm să părăsim acele afaceri. Un proces de vânzare este deja în curs, cu intenţia de a ajunge la un acord cu un potenţial cumpărător în următoarele luni”, a spus Shell într-un comunicat.

Reuters a relatat luna trecută că trei dintre cei mai mari furnizori de energie electrică din Marea Britanie şi-au exprimat interesul să achiziţioneze afacerea cu amănuntul a Shell din Marea Britanie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...