„Este de neacceptat”: Elisabeta Lipă, despre refuzul jucătoarelor de tenis de a participa la Jocurile Olimpice

Preşedinta Federaţiei Române de Canotaj, Elisabeta Lipă, a declarat că refuzul jucătoarelor române de tenis de a participa în proba de simplu la Jocurile Olimpice de la Tokyo (23 iulie-8 august) reprezintă un comportament de neacceptat.

Nu aş comenta nici ca vicepreşedinte al COSR, nici ca preşedinte de federaţie, aş comenta din postura de sportiv care a participat la 6 ediţii ale Jocurilor Olimpice. Este de neacceptat să refuzi să participi, eu nu pot să accept un asemenea comportament. Nu pot să cred că un sportiv care ajunge să practice înalta performanţă nu îşi doreşte să ajungă la Jocurile Olimpice. Pur şi simplu nu pot să accept acest lucru”, a afirmat Lipă.

România va fi reprezentată doar în proba de dublu feminin

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, Ion Ţiriac, a anunţat, miercuri, că la concursul de tenis din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo România va fi reprezentată doar în proba de dublu feminin de perechea formată din Monica Niculescu şi Raluca Olaru. Simona Halep, numărul 3 în clasamentul mondial, a anunţat săptămâna trecută că nu va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo din cauza unei accidentări la gambă.

De asemenea, alte două sportive române care aveau dreptul de a merge la Tokyo conform clasamentului WTA, Sorana Cîrstea şi Patricia Ţig, au refuzat participarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...