Este James Hewitt adevăratul tată al prințului Harry? Asemănarea dintre ei este izbitoare

Prințul Harry, pe numele întreg Henry Charles Albert David, este al cincilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii. Este fiul cel mic al Prințesei Diana. Iubitorii teoriilor conspiraționiste au discutat ani de zile despre faptul că adevăratul tată al prințului ar fi James Hewitt. Acesta a fost instructorul de echitație al Dianei și amantul ei, timp de cinci ani.

Unul dintre principalele argumente ale legăturii de rudenie între Harry si James Hewitt este părul roșu al prințului. Alt argument este asemănarea mare dintre cei doi, potrivit site-ului Harper’s Bazaar.

Relația dintre Diana și Hewitt

În 1986, când Harry avea 2 ani, prințesa Diana a început o relație amoroasă cu Hewitt, supranumit Șoptitorul cailor. Povestea dintre ei a durat 5 ani.

Chiar Diana a recunoscut relația, într-un interviu pentru BBC, în 1995.

Nu a fost în intenția ei (Dianei, n. r.) să se îndrăgostească de mine și, cu siguranță, nu a fost intenția mea să mă îndrăgostesc de Diana, dar s-a întâmplat din cauza circumstanțelor care ne-au apropiat. […] Nu voi spune că a fost vina unuia sau a celuilalt, a venit din ambele părți,” a declarat Hewitt într-un interviu.

Cei doi s-au despărțit după ce vestea despre relația lor a ajuns în media.

 Asemănarea, în fotografii

Discuțiile despre paternitate s-au accentuat în ultima vreme. Susținătorii au comparat diferite imagini în care apare Prințul Harry cu fotografii ale lui Hewitt, resprectiv ale Prințului Charles, pe când aveau acceași vârstă cu Harry.

În imaginea A este Hewitt, la 33 de ani (exact cât are prințul acum) și Harry, anul trecut.

Hewitt și Prințul Harry, comparație făcută de Harpers Bazaar
Hewitt și Prințul Harry, comparație făcută de Harpers Bazaar

Imaginea B: Prințul Charles, la aproximativ aceeași vârstă, alături de Harry

Prințul Charles și Harry, comparație făcută de Harpers Bazaar
Prințul Charles și Harry, comparație făcută de Harpers Bazaar

Imaginea C: Prințul și Hewitt, o comparație a trăsăturilor faciale

Prințul Harry și James Hewitt, comparație făcută de Harpers Bazaar
Prințul Harry și James Hewitt, comparație făcută de Harpers Bazaar

Negarea paternității a venit pe toate canalele oficiale

În 2002, Hewitt declara pentru Sunday Mirror: „Este absolut imposibil ca eu să fiu tatăl lui Harry. Chiar dacă are părul roșu, ca al meu și oamenii spun că semănăm. Insist, o dată pentru totdeauna: Nu sunt tatăl lui! Când am întâlnit-o pe Diana, el era deja bebeluș.”

Și bodyguardul Dianei a scris, în 2002, în cartea sa despre prințesă: ” Harry s-a născut pe 15 septembrie 1984. Diana nu l-a cunoscut pe James decât în vara lui 1986.

În 2017, valetul Dianei, Paul Burrell spunea: „Niciodată nu s-a discutat în familia regală despre paternitatea lui Harry, pentru că toată lumea știa adevărul. Era o invenție, doar pentru că Harry are părul roșu. Dar tot neamul Spencer are părul roșu.”

Concluzia

Dacă mai există dubii, argumentul final vine de la Penny Junor, biograful regal. El pretinde că, în 2003, părul Prințului Harry a fost testat și testul ADN a ieșit negativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...