Este mai probabil să câștigi la loto decât să scapi de noul coronavirus

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) susține că șansele de a scăpa de infecția cu Covid-19 sunt foarte mici, precizând că este mai probabil să câștigi la loterie, decât să scapi de virus

Potrivit specialiștilor, doar măsurile de protecție și un vaccine pot ajuta, iar numărul spitalizărilor la nivel mondial a crescut foarte mult.

Directorul executiv al Programului OMS pentru Urgențe Sanitare, dr. Mike Ryan, susține că statistic este mai probabil să câștigi la loterie decât să scapi de o infecție cu coronavirus.

 „Dacă nu găsim un vaccin şi nu continuăm să suprimăm acest virus şi presupunem că acest virus se răspândeşte la 60 sau 70% din populaţia lumii, şansele de a scăpa sunt de 1 la 200. Din această perspectivă, gândiţi-vă la şansele dumneavoastră de a câştiga la loterie”, a declarat Ryan, citat de Mediafax.

Oficialii OMS au avertizat că la nivel mondial se înregistrează „creșteri ale numărului spitalizărilor în unitățile de terapie intensivă”.

Zonele cu cele mai multe cazuri de coronavirus sunt în Spania, Franţa, Muntenegru, Ucraina şi unele state ale Statelor Unite.

Mai multe articole...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole