Eugen Teodorovici acuză: „Supendarea taxei de pod de la Feteşti de către Grindeanu este o chestie de DNA”

Fostul ministrul al Finanţelor, Eugen Teodorovici, a comentat la podcastul “PUTEREA CUVÂNTULUUI”, decizia recentã a ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, de a suspenda „în mod sigur”, de la 1 iunie, taxa de pod de la Feteşti până când se vor termina lucrările de reabilitare a podului peste braţul Borcea.

. În opinia lui Teodorovici, aceastã decizie unilateralã luatã de Sorin Grindeanu afecteazã bugetul, fiind atfel o decizie cu caracter penal care ar trebui investigatã de DNA.

„Nu ministrul de resort angajeazã bugetul de stat, cum face domnul Sorin Grindeanu, la Transporturi. I-a venit acea idee nãstruşnicã ca în sezonul estival sã anuleze taxa de pod de la Feteşti, pe motiv de evitare a cozilor. Ca ministru nu ai voie sã renunţi la nişte venituri ale Statului. Dacã vrei sã pari isteţ şi aproape de oameni, foarte bine! Dar spui cã taxa nu se mai plãteşte când treci podul, ci spui cã se poate plãti pânã la final de an, ca sã nu se mai facã coadã în sezonul estival. Sau poţi oferi o aplicaţie informaticã pe telefonul mobil prin care sã se achite respectiva taxã. Niciun ministru nu poate sã dispunã de veniturile Statului. Ce a fãcut domnul Grindeanu este o chestie de DNA, cãci tu, ministru, îţi faci campanie cu banii poporului. Dânsul a fãcut cum fac primarii prin diverse localitãţi, în parcuri. Pun pancarde cu inscripţia „Acest parc este fãcut sau îngrijit de cutãricã”. Ce treabã am eu ca cetãţean cu asta? Eu vreau sã vãd parcul cu flori şi sã fie îngrijit, nu sã îmi pui mie, contribuabil, plãcuţã cu numele primarului. Asta e speţã de DNA!”, a declarat Eugen Teodorovici.

1 COMENTARIU

 1. Ce prost esti.Orice taxa este o hotie in Romania.Aceste taxe se duc la speciali,cataii de partid ,spagi.
  Ar trebui desfiintata si taxa de drum care este o hotie .
  Nu zici nimic de jaful de la benzina,motorina(tara producatoare de petrol),energie,gaze(ar trebui sa fie aproape gratis )?
  De jaful din supermarketuri?
  Aaa nu mai aveti bani de jefuit?
  Caciu a marit taxe si impozite si ce a rezolvat?A distrus micile afaceri,firme,a marit preturile artificial din pix,a saracit populația si evident nu a luat mai multi bani la buget pentru ca a ucis closca cum se spune.
  A marit salariile la judecatori si procurori pe ascuns cu toate ca aveau salarii de mii de euro nemeritate.
  Platesc pensii de 10 000 de euro pe luna fara contributivitate(numai oameni bolnavi cu capul ar putea face asa
  ceva).
  Au marit beneficiarii de pensii speciale inclusiv pentru parlamentarii care au distrus tara.
  Parlamentarii si-au dat 7.500 de roni pe luna :de unde si de ce?
  Nu ziceti nimic de pierderile de miliarde de euro pentru ca nu suntem in Schengen?
  ca nu vrea Ursula si gasca de banditi in frunte cu Austria si Olanda?
  Ca SUA nu vrea sa ne elimine vizele si urata de ambasadoare ne ia la misto la fiecare interviu dat la cataii din presa?
  Ca armamentul catre Ucraina trece prin Romania si distrug drumurile fara ca tara sa fie respectata si sa i se dea ceea ce i se cuvine?

  Ca OMV este crima organizata protejata de parlamentul tarii,Iohannis si guvernul Ciuca?
  Ca Virgil Popescu,Misa ,Chiritoiu sunt parte din acest grup de crima organizata?
  Ca sotia lui Barna lucreaza la OMV( sunt asigurati din toate partile)
  Ca DNA este mort?
  Ce va trebuie mai multi bani la buget?
  Aveti bani dar ii jefuiti cu sange rece.
  Vedeti ca urmatoarea revolta va va spulbera (ai fost min de finante si ti-ai batut joc) si pe jandarmii criminali aparatorii tradatorilor de tara si jefuitorilor tarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...