Eugen Teodorovici: „Este crimă ceea ce a făcut Guvernul”

Decizia Guvernului de a diminua cu 740 de milioane de euro alocãrile din PNRR pentru Componenta 12 “Sănătate”, a stârnit revolta fostului ministru al Finanţelor, Eugen Teodorovici, în cadrul podcastului sãptãmânal “Puterea cuvântului”, realizat de ziarul Puterea.

Eugen Teodorovici a catalogat decizia ca fiind “încã o greşealã şi o dovadã a neştiinţei şi a neputinţei” actualului Guvern. Fostul ministru a insistat pe faptul cã decizia Guvernului de a finanţa programele din sãnãtate scoase din PNRR prin credite de la Banca Europeanã de Investiţii, înseamnă cã “respectivele programe vor fi finanţate din buzunarele contribuabililor şi nu din fonduri europene nerambursabile”.
“Este crimã ceea ce a fãcut Guvernul. Pentru acest lucru, domnul ministru Rafila trebuie sã dea explicaţii în faţa românilor. Ce a fãcut de doi ani de zile de când este ministru? Primul lucru pe care trebuia sã-l facã, când a devenit ministru, era sã se uite ce obligaţii avea în PNRR”, a acuzat Teodorovici.LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole