Eugen Teodorovici, impresionat de mușchii președintelui Iohannis: De apreciat bicepșii

Chiar și adversarii politici sunt impresionați de felul în care arată președintele Klaus Iohannis. Fostul ministru al Finanțelor, Eugen Teodorovici, l-a lăudat pe președintele Klaus Iohannis pentru condiția sa fizică.

Eugen Teodorovici a postat pe Instagram fotografia pe care șeful statului a făcut-o atunci când s-a vaccinat, urmată de mesajul:

„De apreciat bicepșii, dar și gestul de a se oferi pe sine ca model în campania de vaccinare”, scrie Eugen Teodorovici pe Instagram.

Președintele Klaus Iohannis s-a vaccinat, vineri, împotriva coronavirusul. Mușchii brațelui președintelui au devenit virali pe rețelele de socializare. Internauții au fost impresionați de condiția fizică pe care o are președintele la vârsta pe care o are, iar antrenorii de fitness spun că se vede că șeful statului face sport în mod regulat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...
Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...