Eugen Teodorovici se alătură echipei editoriale de la Puterea (VIDEO)

Eugen Teodorovici, fostul ministru al Finanțelor și al Fondurilor Europene, a devenit colaboratorul publicației noastre, Puterea.ro. Împreună cu Otilia Caloian, Redactor-Șef la Puterea.ro, realizează emisiunea “Puterea cuvântului”, pe care o puteți urmări în acest articol. Informațiile dezvăluite sunt mai multe decât interesante.

În fiecare săptămână, Eugen Teodorovici va realiza, împreună cu Otilia Caloian, Redactor-Șef la Puterea.ro, emisiunea “Puterea cuvântului”. Va fi o emisiune de tip “podcast”, în care vor fi tranșate subiectele cele mai importante ale momentului. Nu vor lipsi nici cancanurile politice sau detaliile vieții de politician. Va fi o emisiune realizată într-un cadru relaxat, transmisă live, pe Facebook, pe pagina Ziarul Puterea, dar și pe pagina lui Eugen Orlando Teodorovici. Totodată, emisiunea va putea fi urmărită și pe canalul de YouTube Ziarul Puterea.

Pe lângă emisiunea “Puterea Cuvântului”, realizată împreună cu Otilia Caloian, Eugen Teodorovici va scrie și un editorial săptămânal.

Prima ediție a emisiunii deja a fost difuzată astăzi, live.

Citește și Eugen Teodorovici: „Happy Valentine’s Day, la Ministerul de Finanțe”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...