Eugen Tomac, PMP: Vom propune celor de la PNL un acord de colaborare

Eugen Tomac, președintele PMP, a anunţat că a propus premierului Ludovic Orban, președintele PNL, un acord de colaborare în administraţiile locale acolo unde pot fi formate majorităţi de dreapta.

La finalul ședinței Colegiului Național al PMP, Tomac a adăugat că PMP va merge pe cont propriu la alegerile parlamentare. Liderul partidului a anunţat și că 12 preşedinţi ai organizaţiilor PMP din ţară vor fi schimbaţi.

„Suntem mulţumiţi de rezultatul pe care l-am obţinut la alegerile locale. E evident că scorul de peste 6% arată că partidul şi-a consolidat poziţia. Rezultatul obţinut ne permite să propunem colegilor din PNL un protocol de colaborare acolo unde există majorităţi de dreapta ale partidelor noastre. Am obţinut şi acordul colegilor pentru a propune un protocol de colaborare PNL, astfel încât România să aibă administraţii locale performante şi eficiente. Este un document pe care  i l-am prezentat premierului Orban. Urmează ca şi dumnealui să propună forurilor de conducere ale PNL să vadă dacă agrează această formulă propusă şi apoi să o semnăm”, a spus Eugen Tomac.

Eventualul protocol nu va fi extins și la alegerile parlamentare din decembrie.

„Pentru parlamentare, PMP va merge pe cont propriu şi sunt convins că toate obiectivele stabilite în cadrul Colegiului Naţional vor fi atinse. Astăzi am şi luat decizia de elibera din funcţia de preşedinţi de organizaţii 12 colegi. Vom face noi numiri în 12 organizaţii ale PMP în întreaga ţară. Sunt 12 judeţe în care preşedinţii au obţinut rezultate slabe şi prin urmare vom analiza fiecare caz în parte, astfel încât scorul de la parlamentare să fie confirmat prin echipele care vor forma noile structuri de conducere ale PMP”, a arătat Tomac.

1 COMENTARIU

  1. De ce ar trebui să credem tot ce ne spune acum complexul politic / media?
    Acest tânăr politician a fost crescut cu trompeta comunista , acum este exact și arata ca frunza plopului, nici dacă vrei sa-l iei in considerare nu mai poți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...